Pokayoke utvalda som bemanningsleverantör till Kronans Apotek

 Kategori Nyheter

Pokayoke utvalda som bemanningsleverantör till Kronans Apotek

Kronans Apotek hade tidigare sitt lager för e-handel i ägarkoncernen Oriolas distributionscenter i Enköping, men öppnade i januari 2023 ett nytt e-handelslager i Enköping för att förbättra kundupplevelsen. Som en del i det nya arbetet med e-handelslogistiken har man nu genomfört en upphandlingsprocess för bemanningssamarbetet och valt Pokayoke som ensam bemanningsleverantör.

”Under denna upphandlingsprocess var ett av huvudkriterierna att leverantören skulle ha hög kompetens inom bemanning och E-handels logistik, vilket Pokayoke visat stora prov på. De är också innovativa och har själva drivit liknande verksamheter vilket får oss att känna oss trygga att de kommer vara en stöttande partner för oss in i framtiden”, säger Dan Adolfsson, Head of Logistics Kronans Apotek.

”Det är väldigt kul att få äran och uppgiften att stötta Kronans Apotek i dess ambitiösa framtida resa. Jag tror att vi lyckats visa på våra styrkor i upphandlingsprocessen och ser nu fram emot att få fortsätta visa varför vårt partnerskap är den rätta vägen för Kronans Apotek”, säger Johannes Gussander, VD Pokayoke AB

För Pokayoke betyder Kronans Apotek ytterligare en viktig kund i regionen, och en stabil och bra bas för verksamheten i Enköping och Eskilstuna. Samarbetet inleddes 1a januari 2024 och Pokayoke arbetar för fullt med att bygga upp den rätta bemanningspoolen för Kronans Apotek.

Om Kronans Apotek:

Kronans Apotek har sedan sammanslagningen med Apoteksgruppen över 500 apotek i hela Sverige, från Skåne i söder till Lappland i norr, och en e-handel som levererar snabbt till landets alla delar. Vi erbjuder produkter och tjänster inom recept, hälsa och skönhet anpassade efter dina behov. Besök oss på kronansapotek.se eller ditt närmaste Kronans Apotek.

Om Pokayoke:

Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Bolaget består av logistikspecialister som stöttar i att effektivisera, utveckla och förbättra sina kunders logistik.

Recent Posts