Pokayokes tillväxtresa fortsätter och nu står Eskilstuna på tur

 Kategori Nyheter

Logistikompetensbolaget Pokayoke har ett starkt år bakom sig och fortsätter investera i sin tillväxt. Nu öppnas kontor i Eskilstuna och från och med 1 april är Pokayokes verksamhet igång. I och med detta har Pokayoke kontor i Stockholm, Jönköping, Borås, Göteborg och Eskilstuna. Bolaget är nu verksamma med sin bemanningsverksamhet på dels orterna ovan men utöver det också Enköping, Kungsbacka, Landvetter, Vaggeryd och Nässjö vilket totalt ger 10 orter. Logistikkonsultverksamheten har fortsatt en nationell täckning.

”Vi supporterar logistikintensiva bolag och för att göra det på bästa sätt behöver vi en stark lokal förankring på de orter som våra kunder finns”, säger Mikael Törnqvist, en av grundarna till Pokayoke. ”Vi kommer fortsätta växa under 2023 och trots att vi går in i ett annat konjunkturläge så fortsätter vi investera för att leverera grymma tjänster till våra kunder”, fortsätter Mikael.

”Eskilstuna är en viktig och central logistikstad med många etableringar och därför är det viktigt för oss med lokal närvaro. Vi har redan kundsamarbeten igång och då närvaro och närhet är ett ledord i våra samarbeten vill vi fysiskt finnas på plats”, säger Sipan Metto, Regional Director på Pokayoke. “Jag har tidigare ansvarat för både bemanningsverksamheter och logistikverksamheter i här så för mig känns det personligen väldigt roligt att få komma tillbaka och fortsätta resan här i Eskilstuna” avslutar Sipan Metto med ett leende.

Om Pokayoke

Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Bolaget består av logistikspecialister som stöttar i att effektivisera, utveckla och förbättra sina kunders logistik.

Recent Posts