Starten för Pokayoke bättre än plan

 Kategori Nyheter

Under april 2022 startade Pokayoke sin verksamhet, ett kompetensbolag som är specialister inom logistik och erbjuder tjänster inom bemanning och konsulterande tjänster. Ambitionen var redan då hög med plan på etablering av kontor på sju orter under året och flertalet starka namn rekryterade.

Nu är verksamheten i full gång och det går till och med bättre än planerat.

”Det är verkligen superkul att mottagandet och intresset från marknaden och inte minst kandidater varit så stort” säger Daniel Forsman, grundare av Pokayoke. ”Vi investerar ordentligt i den här verksamheten och självklart har planerna varit stora och ambitionerna höga men verkligheten har faktiskt överträffat förväntningarna” fortsätter Daniel.

Nya kontor öppnas

Första juli öppnas dörrarna på kontoren i Jönköping, Göteborg och Borås vilket tillsammans med Stockholm ger fyra verksamma orter med lokala kontor redan efter tre månader.

”Samtliga orter som vi nu blir verksamma inom är viktiga logistiknav i Sverige och etableringar där i ett tidigt skede har varit viktiga för oss” säger Mikael Törnqvist, medgrundare av Pokayoke.

”Vi har både färdiga och pågående samarbeten med stora bolag samt flera väldigt intressanta dialoger igång på dessa orter så vi ser verkligen fram emot att slå upp dörrarna till våra kontor”, förmedlar Mikael.

Redan vid Go Live hade Pokayoke tio nyckelpersoner klara till verksamheten och den siffran har ökat kraftigt och stigit till 15 som löpande kommer att ansluta under året. Större bemanningssamarbeten med logistikintensiva företag är igång och efterfrågan på konsulterande tjänster har varit stort från dag ett och där flera uppdrag pågår.

”Som sagt, starten har gått över förväntan och teamet vi har på plats är fantastiskt. Vi behöver bli fler så alla som vill ingå i det här grymma teamet, utveckla våra kunder och deras verksamhet och samtidigt vara med på en härlig resa är varmt välkomna att söka sig till oss”, avslutar Daniel.

Om Pokayoke

Pokayoke är ett kompetensbolag inom logistik med bemanning som kärnverksamhet. Bolaget består av logistikspecialister som stöttar i att effektivisera, utveckla och förbättra sina kunders logistik.

Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Namn(Obligatoriskt)

Pokayoke